20 de set. 2007

XIII Saló del manga

 

El XIII Saló del manga presenta enguany una novetat important respecte a les edicions anteriors. Donat el creixemient del Saló, tant en assistència de públic, com d’activitats i participació d’expositors, tendrà tres recintes situats al centre de L’Hospitalet de Llobregat. Aquesta mesura s’ha pres per poder oferir als visitants un espai més gran, evitant la saturació i afavorint la mobilitat. El preu de l’entrada general es manté en els 5 € i amb aquesta es podrà accedir als tres espais.

La Farga (C/ Barcelona, 2) serà l’espai central del Saló. Dins d’aquest recinte s’ubicaran els estands de les empreses expositores. A més tindran lloc les sigüents activitats: macroespai de videojocs, sala d’actes, exposició de manga, tallers de jocs tradicionals japonesos, mangateka, taller de manga, taller d’aprenentatge de japonés, taller de modelisme, estand de firmes d’autors invitats, sala de premsa i zones de restauració.

El Poliesportiu del Centre (C/Riera de l’Escorxador, 15) destinarà la seva pista central a l’escenari del Saló. Allà tindran lloc els concursos de cosplay, karaoke, actuacions musicals i demostracions de cultura japonesa.

El Centre Cultural Barradas (Rambla Just Oliveras, 56) destinarà el seu auditori de 240 seients a les projeccions d’anime.

HORARI AL PÚBLIC

Dijous 1 de novembre, de les 10 a les 20 hores.

Divendres 2 de novembre, de les 10 a les 21 hores.

Dissabte 3 de novembre, de les 10 a les 21 hores.

Diumenge 4 de novembre, de les 10 a les 20 hores.