26 de des. 2007

Batman: Jekyll y Hyde

Un dels enemics de Batman més carismàtics és Dues Cares. L'advocat amic de Bruce Wayne que en un judici veu com l'acusat li desfigura la meitat de la cara i es converteix en un home de personalitat dual. Per prendre decisions importants ha de tirar una moneda amb una cara desfigurada.

En aquest tom coneixerem l'origen d'aquest facinerós, i més concretament, els mecanismes mentals que fan de Harvey Dent un ésser tan perillós.

Paul Jenkins, Jae Lee i Sean Phillips ens presenten una història molt molt obscura. Batman s'enfronta a un dels pitjors moments de la seva vida com a detectiu emmascarat. L'enemic és un dels seus millors amics temps enrere.

Batman: Jekyll y Hyde és gairebé un còmic de terror psicològic. Els autors han apostat per donar tridimensionalitat als personatges en comptes de centrar-se en les bufetades. Aquesta és una obra molt recomanable per a aquelles ments inquietes que vulguin donar una oportunitat al detectiu alat. I qui ja en sigui fan llegirà una de les històries més sòlides dels darrers temps.

Tot això presentat en una edició de tapa dura extraordinària.

Pots llegir les primers pàgines aquí.