21 d’oct. 2007

Las mejores espadas

Les Guerres Clon són un dels esdeveniments més rellevants de Star Wars... i no apareixen a les pel·lícules! L'atac dels clons acaba quan comença aquesta guerra i La venjança del Sith suposa el final de la guerra. Què passa enmig? Només ho podem saber a través de les novel·les i, sobretot, dels còmics de Dark Horse que edita Planeta DeAgostini, que està editant en toms recopilatoris la sèrie Star Wars: Republic i números únics satèl·lits. Acab de llegir el cinquè tom, que conta amb una forta presència de soldats republicans, que deixen de ser anònims en aquestes històries. Paral·lelament, la trama política i el doble joc de Palpatine va avançant, amb la idea d'encaixar perfectament en el buit existent entre les dues pel·lícules anteriorment esmentades. De totes les històries que s'hi entrecreuen, la de l'ARC Trooper m'encanta, per la humanitat que destil·la aquest clon d'elite. Qui no llegeix aquests còmics no coneix Star Wars en tot el seu esplendor.

Pots llegir unes quantes pàgines aquí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De "Les guerres Clon" també hi ha una mena de pel·lícula de dibuixos animats que en teoria explica el que passa entre l'episodi II i el III.

Jaume Salvà i Lara ha dit...

Sí. Són dues minisèries editades en dos DVD. Realment el que és explicar, expliquen poc. Són llosques, bufetades i corregudes tot el temps, sense gairebé trama.