29 de jul. 2007

Batman #3

M'encanta el format grapa. Desperta (o alimenta) l'instit col·leccionista. Sense cap dubte és un encert editorial de Planeta DeAgostini oferir-nos el segon volum de la sèrie regular de Batman en aquest format, incloent dos episodis en cada número, tot i ser de col·leccions diferents. El primer episodi sempre correspon a la sèrie original Batman, i en aquests moments desenvolupa una història de continuarà molt interessant, amb la reaparició de Talia Al Ghul, amb el seu fill, que segons pareix comparteix amb Bruce Wayne. Aquest al·lot resulta ser un adolescent consentit que no fa més que donar problemes.

El segon episodi sempre correspon a la sèrie original Detective Comics, i presenta una historia autoconclusiva que en aquest número està protagonitzada per Heura, una facinerosa amb una sang que és verí pur. Les històries curtes sempre plantegen un repte als guionistes, i en aquesta ocasió la resolució és més que satisfactòria.

1 comentari:

Emili Samper ha dit...

Totalment d'acord amb tu, Jaume. Jo també prefereixo la grapa.

A veure si em poso al dia perquè dijous passat encara no havia arribat a Tarragona el número 2 de la col·lecció (problemes amb la distribució).

Salut!