29 de maig 2007

Free Comic Book Day 2006

Als EUA hi ha un dia que les llibreries regalen còmics. Les principals editorials treuen comic books especials que generalment contenen una o més històries exclussives. Dark Horse és una d'elles i l'any passat un dels seus Free Comic Book Day va ser una doble història de dues de les seves millor franquícies: Star Wars i Conan. Dues històries separades que tot i ser gratuïtes estan tractades artísticament i editorial amb la serietat que caracteritza l'editorial de Milwaukie.

La història de Star Wars es titula Routine Valor i consisteix en una anècdota bèl·lica enquadrada en les Guerres Clon. El comandant Cody i el seu flotó de soldats es veuen immersos en l'assalt forçat a un punt fort de l'exèrcit separatista (com sabeu, aquest adjectiu està indissolublement unit al Mal).

La història de Conan es titula The Spear i llueix una portada magnífica però enganyosa, amb un Conan travessat per fletxes talment un sant Sebastià. Contràriament el Conan que apareix a l'interior és el rei d'Aquilònia, amb l'oportunitat de contribuir una mica més a la desaparició de la bruixeria matant un bruixot que duia males idees.

Deu pàgines per història no donen per massa més. Entreteniment bo i barat.