19 de gen. 2007

Novetats de La Cúpula per a finals de gener

Alex

Mark Kalesniko. 276 pàgines en blanc i negre enquadernades en rústica.

Alex és una història de somnis fallits. De les conseqüències que ha d'afrontar un home que descobreix que una carrera exitosa no duu necessàriament a una vida de satisfacció. Alex és una història sobre el poder redemptor de l'art i el fugaces que poden arribar a ser aquestes oportunitats de redempció en una societat despietadament materialista.

El Club Eltingville: de cómic, ciencia-ficción, fantasía, terror y juegos de rol!

Evan Dorkin. 68 pàgines en blanc i negre enquadernades en rústica.

Recopilació d'anècdotes que poblen les existències d'un grapat de joves preocupats per coses que de debò importen! Si tu també et fiques en fòrums d'Internet per discutir sobre no se sap quin arc argumental de Buffy; si a qualque moment de la teva vida vas enviar una carta d'indignació al correu dels lectors d'una sèrie de Marvel; si vas ser fan de Linnea Quigley; si has pujat a eBay per un punyetero article de Ghostbusters; si a qualque saló del còmic has fet coa perquè et signi Carlos Pacheco; si et preocupa qui dirigirà la pròxima de Batman, si tens més de tres figuretes de McFarlane, passes els horabaixes de dissabte jugant a rol o ets dels quals taladren el seu llibreter? Tens dues opcions: et suïcides d'una vegada o llegeixes aquest àlbum i et dónes per assebentat. Encara ets a temps de canviar!

Como guante de seda forjado en hierro

Daniel Clowes. 148 pàgines en blanc i negre enquadernades en rústica. 3a edició.

L'obra més imprescindible d'aquest autor imprescindible i una de les fites de la història del còmic. Si confies en la humanitat, espera a llegir això!

Fever 3

Park Hee Jung. 204 pàgines en blanc i negre enquadernades en rústica.

Les històries creuades se segueixen succeint a Fever, aquest lloc misteriós que es defineix com "el que tu vulguis que sigui". Aquesta escola, alberg o col·legi major on els adolescents tenen una oportunitat de trobar-se a si mateixos, de ser lliures. El protagonista d'aquest tercer volum és Ji Jun, un orfe criat per les monges, un jove sensible i tendre amb les dones i violent amb els nois, i enamorat platónicamente de la germana del seu amic. Ji Jun és espontani, especial i impetuós, i a partir d'aquestes qualitats la seva vida està a punt de donar un nou gir. Mentre, Kim Hyeong In, turmentada pel suïcidi del seu millor amiga Yang Bo Ram, segueix sense trobar el seu lloc en el món.

Torpe

Jeffrey Brown. 236 pàgines en blanc i negre enquadernades en rústica.

"Quan vaig fer Torpe estava a la meitat del meu M.F.A. en Belles Arts, aquí a Chicago. Estava en l'especialitat de dibuix i pintura, i en certa manera intentava desprendre'm d'un munt de coses. Volia dibuixar còmics com feia de petit. Així que vaig intentar oblidar tot l'après i reaccionar contra un munt de coses de l'escola. Volia crear alguna cosa absolutament humana i honesta, cercava una puresa expressiva? Tenia menys que veure amb la destresa que amb el que intentava expressar. En el meu quadern vaig comprovar que aquests dibuixos rudimentaris, senzills i mitjà graciosos, eren els més expressius, molt més que aquests altres realistes i virtuosos que solen agradar a la gent."

French Kiss 19

Diversos autors.

Per la portada i pel nom, ja vos ho podeu imaginar.