17 de des. 2006

Elm

Aquest és un número desconcertant. La portada és d'allò més suggerent, amb el nostre estimat Conan a punt d'enviar a prendre pel sac un monstre amb males intencions. El primer problema és que aquesta portada no té res a veure amb el contingut. El segon problema és que la història no és de Conan. Ni tan sols apareix.

La història no està gens malament. Un elm passa de mà en mà sense que els seus propietaris puguin gaudir de molt de temps per dur-lo al cap ja que sempre cauen en desgràcia. Això és tot, però el que podria ser un petard esdevé un entreteniment que no desentona amb la sèrie, ajudant a crear la tridimensionalitat necessària a l'univers de Conan.

El dibuix de la portada és de l'excels Busiek, però el de la butza no: és de John Severin. Se suposa que és un artista collonut, molt més reconegut que Busiek, però per a mi no hi ha color, a favor del segon. Dins el dibuix realista, les mancances de perspectiva i proporcions són un problema.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em sembla gairebé clònic del Corben. Això sí, no conec gaire aquests dibuixants.

Jaume Salvà i Lara ha dit...

Nooooo! El paio d'aquest còmic no té ni punt de comparació amb el gran Corben... i Cary Nord... bé, tampoc, tot i que és molt bo.