26 d’oct. 2006

Novetats de Planeta DeAgostini per al Saló del Manga

Arriba per fi a les nostres llibreries l'esperadíssim primer volum de Lady Snowblood, una història d'honor i venjança clamada per una jove que enbeina la seva katana a la
caça dels quals un dia van atacar a la seva mare. Ambientat en l'època Meiji, aquesta història clàssica va servir d'inspiració a Tarantino per recrear The Bride en la seva pel·lícula Kill Bill. A més, directament des del Londres victorià, ens arriba Emma, el primer volum de la nova sèrie shojo de Planeta DeAgostini. Al llarg de 7 toms coneixerem la història i els amors de la donzella enamorada del noble, gràcies a l'excel·lent dibuix de Kaoru Mori.

El còmic europeu torna a estar d'actualitat gràcies a l'edició dels nous números de Lapinot i El Club Estéreo, així com del Perfume del invisible, segon volum de la Biblioteca Manara.

La versió masculina de Modesty Blaise és James Bond, i en aquests dies presenten l'edició de les tires de premsa de la clàssica sèrie de Ian Fleming, que plasmaran al llarg de 8 toms les emocionants peripècies del superagente secret al servei de La seva Majestat.

Pots descarregar el pdf amb les novetats d'aquí.