26 d’oct. 2006

Novetats de Dibbuks per a finals d'octubre i novembre

El Banyan Rojo

Carlos Vermut.

17x24 cm. 64 pàgines a color. 12 €.

L'univers de la història, que es desenvolupa a l'antiga Índia, està tenyit d'una atmosfera màgica i fantàstica que beu directament del folklore hindú. L'arquitectura, els costums o una exòtica sexualitat es fonen amb elements evocadors de l'essència de l'home i de l'origen de la seva por més primària i els déus més primitius.

Els déus, els monstres, dimonis i éssers fantàstics de la història uneixen el lector amb la representació de la naturalesa, amb elements tan bàsics com el bé i el mal, l'obscuritat, la mort... Així, els dimonis poden ser representats per l'aparença contradictòria d'un inofensiu iogui, o sota l'aparença d'un arbre o un animal de la jungla. D'aquesta manera la història permetrà completar un viatge fantàstic fins el cor de l'Índia i gaudir de l'aventura en estat pur.

Xecuencias

Alfonso Azpiri.

22x29,5 cm. 48 pàgines a color. 12 €.

Aquesta és la primera part d'una recopilació d'històries curtes publicades en les revistes Play Boy i Penthouse. Són relats que van des de la vida quotidiana fins a trobades d'una tercera fase molt especial. Un erotisme divertit i relaxant, que així és com ha de ser.

Koma #2

Pierre Wazem i Frederik Peeters.

22x29,95 cm. 48 pàgines a color. 12 €.

Al final del primer tom de Koma deixam Addidas perduda en el fons d'una ximeneia, on acaba de trobar un monstre impressionant. El seu pare, desesperat, acudeix a l'administració local per demanar ajuda. No només és despreciat, sinó que el detenen i l'envien a excavar un gran forat, on se suposa que s'ha trobat qualque cosa. Mentre, Addidas, es fa amiga del monstre i comença a aprendre la veritat de la seva vida i la de tots els qui coneix, una vida unida a la realitat d'aquestes profunditats i aquests nous éssers.

Los innombrables #1

Yann Le Pennetier i Didier Conrad.

22x29,95 cm. 48 pàgines a color. 12 €.

Shukumeï és una missió al més pur estil Errol Flynn. Un grup de militars, entre els qui hi ha els nostres tres herois, s'interna en la jungla de Borneo a la recerca de no se sap què. Troben un avió estavellat amb alguns supervivents, i després... tot se'n va a orris. Sempre hi ha algú fugint, perseguit per la policia, pels jíbars o pels japonesos.

Humor iconoclasta, violència gratuïta, sexe i una sana falta de respecte per gairebé tots els estaments socials són els trets característics d'aquesta sèrie.

Diez dedos

Cristian Suárez, Alfonso Salazar i deu autors més. Pròleg d'Alfonso Azpiri.

17x24 cm. 112 pàgines en blanc i negre. 10 €.

Per un costat tenim mafiosos, assassins, al·lotes explosives, barbers, velletes i, fins i tot, qualque fantasma. I per l'altre costat hi ha la mà. Una mà tallada com a element d'unió entre deu històries autoconclusives i independents. Diez dedos és un relat de gènere negre amb molts d'ingredients de thriller, gore, humor, acció i un final sorprenent.

Basat en una idea original de Christian Suárez i Alfonso Salazar, i arguments desenvolupats per Ignacio de Ramón. Les històries estan ambientades en els noranta amb màfies en decadència. El referent visual més proper seria The Soprano.

Avui dia 26 d'octubre es presenta aquest còmic a l'Espacio Sinsentido de Madrid (Válgame Dios, 6, 28004 Madrid).

Mira más allá

Brian McLachlan i Thomas Williams.

17x24 cm. 136 pàgines en blanc i negre. 10 €.

Nozomi està fins als nassos de treballar en una tenda de discs. Si ha de contestar una sola estupidesa més de qualque client o ajudar un company amb situacions que hauria de ser capaç de resoldre ell mateix, es posarà a cridar. Seth és un tècnic d'ordinadors que desitja fer qualque cosa més. No sap ben bé el què, però està segur que poc pot fer contra les polítiques i ambicions corporatives que controlen a les companyies i paguen els seus xecs. Ambdós cerquen l'amor, però... com pots trobar el veritable amor quan encara no t'has trobat a tu mateix?