26 d’oct. 2006

Dates definitives del 25è Saló del Còmic de Barcelona

La 25a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc del 19 al 22 d'abril en el palau nombre 8 de la Fira Barcelona, situat en plaça d'Espanya. El certamen barceloní, que celebra les seves noces de plata, està preparant un programa d'activitats on els autors convidats espanyols i estrangers, les taules rodones i les exposicions tornaran a ser els grans protagonistes.

El Saló té lloc just abans del 23 d'abril i per això Ficomic està preparant tot un seguit d'activitats que vinculin el còmic amb la celebració del dia del llibre. El Comitè Organitzador del certamen ha encarregat al dibuixant i il·lustrador Miguel Gallardo la creació del cartell d'aquesta edició. Aquest artista de llarga i eclèctica trajectòria professional es va fer molt popular a finals dels setanta i principis dels vuitanta per ser el creador gràfic de Makoki. Gallardo va ser l'autor del cartell del primer Saló del Còmic i la Il·lustració de Barcelona, que es va celebrar en 1981 també en el recinte de la Fira de Barcelona.

2007 és un any de celebracions atès que es commemoren els trenta anys de la revista El Jueves i de la fundació de Norma Editorial. A més l'Escola de Còmic Joso compleix 25 anys.