5 de gen. 2007

Avanç de Dibbuks per a 2007 i novetats de gener

Dibbuks comença l'any amb força. A la continuació de les sèries obertes fins a ara (Koma de Frederik Peeters, Los innombrables de Yann i Conrad, La Cofradía del Mar de Nancy Peña) estan previstes altres novetats de Soleil (integral de Belladona de Alary), Casterman (Mis primeras fiebres de Peyraud), Paquet (ADA) de Kappa Edizioni, Dargaud, Boite a Bullés, Flame (UK) i altres que encara no es poden anunciar. No faltaran autors espanyols, dels quals ja es poden anunciar Fonollosa, Olga Carmona, Manuel Hidalgo, Victor Rivas, Javier Olivares, Sergio Meliá, Linhart...

Les novetats de gener són:

El Manglar #1

Revista bimestral de historieta i il·lustració. 23 x 30 cm. Enquadernada en grapa. 68 pàg. a color. 3,90 €.

Ja podem gaudir d'aquesta nova iniciativa de Dibbuks. La revista bimestral de historieta i il·lustració El Manglar surt al carrer. Amb distribució en llibreries especialitzades de tota Espanya i en quioscs de Madrid i Barcelona, farà les meravelles de tots els amants del còmic, siguin de l'estil que siguin. Històries d'aventures, d'humor, entrevistes (a Manel Fontdevilla i a Juanjo Saez), comentaris de llibres, tafaneries, secció d'il·lustració (en aquest número de Pablo Auladell) dels autors més interessants d'aquests últims anys, tant estatals com estrangers. La llista és sucosa: José Luis Ágreda, Eric Ommond i Yoann, Sergio Córdoba, Frederik Peeters, Julián i Mo/CDM, Manu Larcenet, Manel Fontdevila, Emile Brau, Enrique Bonet, Carlos Vermut, Castany i Manuel Bartual. Entre els col·laboradors figuren a més: Borja Crespo, Manuel Montero, Xavier Bertral, Antonio Núñez, Óscar Palmer, Valentín Vañó, Álvaro Pons, Elena Cabrera i Jorge Arévalo.

La tigresa blanca

Yann & Conrad. 17 x 24 cm. 96 pàg. a color. Enquadernat en rústica cosit amb fil. 12 €.

Alix Yin Fou, “La Tigressa Blanca”, és l'únic personatge dels Innombrables que té la seva pròpia sèrie. Yann & Conrad la van crear per a aprofundir més en la trama d'aventures en el llunyà orient, però ara des del punt de vista d'un personatge femení. Dibbuks publica els dos primers àlbums en un sol volum, ja que configuren una trama única: la recerca de “Fat Girl”.

Cuentos perversos #2


Richard Moore. 21 x 29,7 cm. 80 pàg. en blanc i negre. Enquadernat en rústica cosit amb fil. 12 €.

Aquest és el segon lliurament dels depravats i imaginatius “Contes perversos” de Richard Moore. Històries breus classificades X, amb l'estil característic que només Moore sap donar a les seves dones, o millor dit, femelles de totes les races i espècies que han colonitzat la seva imaginació. La fantasia i la “ciència-fricció” dominen els arguments d'aquests relats, on vam descobrir que les llegendes tradicionals i l'èpica interestel·lar ens segueixen ajudant a somiar.