3 de set. 2006

Novetats de Dibbuks per a setembre

Off Road

Sean Murphy.

128 pàgines en blanc i negre. 10 €.

És un dia genial per a en Greg. No només va aconseguir que el seu pare li compràs un relluent jeep groc, sinó que també és el dia en que en Trent, un dels seus més vells i estimats amics, torna de la facultat per visitar-lo. En Trent ha viscut moments millors. acaba de rompre amb la seva al·lota i novament està tot sol. Al seu altre amic, en Brad, tampoc no li va massa bé. Passa gran part dels temps a cop de puny amb son pare. En Brad i en Greg estan convençuts que una festa és la solució a totes les seves penes, però en Trent té altres plans: vol escapar en el jeep d'en Greg i viure una aventura fora de l'asfalt.

Mira más allá

Brian McLachlan i Thomas Williams

136 pàgines en blanc i negre. 10 €.

En Nozomi està molt cansat de treballar en una tenda de discs. Si ha de respondre a una sola bajanada més de qualque client o ajudar un company amb situacions que hauria de ser capaça de resoldre ell mateix, es posarà a cridar.

En Seth és un tècnic d'ordinadors que vol fer qualque cosa més. No sap el què, però està segur que poca cosa pot fer contra les polítiques i ambicions corporatives que controlen les companyies i paguen els seus xecs.

Ambdós cerquen l'amor, però... com pots trobar el veritable amor si encara no t'has trobat a tu mateix?

El corcel gris

Hope Larson

112 pàgines en bitò. 10 €.

Na Noemi abandona la seva casa de França per estudiar a l'estranger. A Onion City hi trobarà nous amics... i nous somnis. Somnis molt vívids d'una vida diferent, en un lloc i un temps diferent. En els seus somnis un cavall li mostra les seves pors i els seus desigs. Quin serà l'efecte d'aquest viatge sobre na Noemi? Pura poesia convertida en còmic.