19 de nov. 2006

Nou projecte de Dibbuks

Ricardo Esteban, l'incansable editor de Dibbuks, em fa arribar una notícia que m'ompl d'alegria: neix una nova revista de còmic professional i s'anomenarà El Manglar.

La seva cadència serà bimestral i elprimer número apareixerà la primera quinzena de gener de 2007. Tendrà 64 pàgines a color més coberta i una tirada inicial de 6000 exemplars, 2000 dels quals aniran a les llibreries especialitzades de tota Espanya, 2000 als quioscs de Madrid i 2000 als de Barcelona. amb un preu de 3,90 €.

Al primer número es comptarà amb la col·laboració de José Luis Ágreda, rederik Peeters, Carlos Vermut, Manel Fontdevila, Manu Larcenet, Sergio Córdoba, Ricardo Machuca, Enrique Bonet, Mauro Entrialgo, Castaño & Bartual, Eric Ommond, Yoann i Julien & Mo, amb entrevistes a Manel Fontdevila i a Juanjo Saez, a més d'una secció d'il·lustració de Pablo Auladell. La portada serà de Manel Fondevila.

Des d'aquí li desitj tota la sort del món en aquest projecte tan arriscat i el Nou Llunari li donarà tot el suport que modestament pugui.